Home Original - Houtse Bazar
14468
home,page,page-id-14468,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sinds vele jaren zijn wij een van de grootste verkooppunten van vuurwerk in de regio Helmond. Ieder jaar bieden wij weer een ruim assortiment aan knal-, siervuurwerk en vuurpijlen. Los te verkrijgen of in voordelige pakketten. Onze winkel voldoet aan de strengste eisen die de overheid stelt aan de verkoop en opslag van vuurwerk. Dat is wel zo veilig.

Vanaf nu vindt u een deel van het assortiment en voorbeeld filmpjes in de nieuwe online vuurwerkwinkel. Wij wensen iedereen alvast een gelukkig 2016 en tot ziens tot eind december!!

Alle prijzen op de site zijn voorverkoop prijzen. En zijn geldig tot 24 december. Voor actuele prijzen en voorraad kom naar de winkel.

HB-Logo

Prijswijzingen en drukfouten voorbehouden. Prijzen zijn advies prijzen. Afleveren alleen aan personen ouder dan 16 jaar.

Verkoop- en afgiftedagen: donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december 2016